DET FEDESTE VED FEYKIR...

RIDELEJR, RØMØ 2017 – Dag 1 (26/6/17)

dag-1

fff

Jeg kom hjem fra ridelejr igår (Onsdag d. 28/6) efter tre gode, og oplevelsesrige dage på Rømø. Vi har reddet i diverse plantager og haft de lækreste galopper nede på strandende, og ikke mindst de fedeste strækninger i både tølt og trav  – tre dage jeg har nydt og vil huske tilbage på med et smil på læben.

Jeg vil rigtig gerne dele de her tre dage med jer, derfor laver jeg tre adskilte indlæg med lidt billeder fra hver dag. De kommer ikke op samtidigt, men med lidt mellemrum, og jeg håber i er friske på at læse med.

bbb

Dag 1 gik selvfølgelig først og fremmest med en masse praktiske ting; Der blev pakket, hestene blev læsset og vi kørte afsted. Vi ankom til et hyggeligt område på Rømø (hotel og camping) ved navn “Kommandørgården”, hvor jeg allerede dér blev præsenteret for de fine udsigter med massevis af islandske heste på græsmarker, med havet i baggrunden. – Helt et drømme scenarie!

Efter at have pakket ud blev hestene sadlet op, og her på turen red jeg på Feykir alle tre dage. Der var en hoppe med på turen som Feykir er fuldstændig og andeles forelsket i, – hvilket har resulteret i nogle ekstra udfordringer end normalt, i og med at han var enormt ivrig efter at gå ved hende hele tiden. Og at skulle gå bagved i rækken var ikke lige så nemt for ham at acceptere; Så vi fik os et par volder hist og pist af og til, indtil han overgav sig.. Og indtil showet startede forfra igen 😉

Det er en rigtig skøn natur på Rømø, som er helt oplagt til at ride i. Det er noget helt andet terræn end den vanlige skov som både hestene og jeg efterhånden kan finde rundt i med lukkede øjne; så det var herligt at opleve noget variation. Desuden var det gode vejr med os langt det meste af tiden; der var hverken for varmt eller for koldt, – bare helt tilpas. På første-dagen var vi nede på stranden da der var højvandet, så vi var lige ude og “dyppe tæerne”, da hypperne fik samlet sig mod til det. Havet er jo en stor og farlig ting, når ikke man er van til det – men når først man liiige har fået placeret sig i det og finder ud af at man er helt uden for fare, bliver det jo nydt i fulde drag. Både fra hest og rytters side.

Vi red også i en plantage både frem og tilbage fra stranden med bakker og forhøjninger hist og pist, – en god læring for hesten af være opmærksom på hvor de sætter benene… Med mindre man som Feykir har travlt med at kigge på noget andet og i stedet for må snuble af og til. 😉

ddimage1-13

image1-15image2-11

Mandags-rideturen blev til i alt 12,43 km, og det var med en god træthed i kroppen da vi fik sadlet af og gjort klar til tirsdag.

Michelle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET FEDESTE VED FEYKIR...